שבירת תאים לאחר הפריה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

28/04/2010 | 01:07 | מאת: קרן

שלום, אשמח לדעת מה הסיבות לשבירת תאים לאחר הפריה, כלומר, נעשתה הפריה חוץ גופית, וכן הזרע נשאב גם בניתוח, הביציות הופרו, אך לא הגיעו לחלוקה נכונה ונשברו. האם ניתן להסיק מכך כי הבעיה היא בזרע או שמא גם בביציות? אודה על תשובתך

28/04/2010 | 21:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לקרן שלומות, קשה מאד לענות על השאלה באופן ודאי אך נראה לי שקיימת בעיה גם בביציות וגם בתאי הזרע. יתכן וכדאי לנסות שוב את התהליך הטיפולי לאחר שינוי בפרוטוקול להשראת ביוץ. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות