כאבי מחזור לאחר החזרת בלסטוציסט

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

15/01/2024 | 12:15 | מאת: שרון

שלום, אני בת 28, מנסה להרות 3 שנים, לאחר מספר סבבים של IUI ללא הצלחה. חצוצרה חסומה, כל השאר תקין כולל מהצד של הבן זוג . התחלנו IVF, אני 6 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט 5AA . הוזרק באותו יום דקפפטין ושליש אוביטרל ולאחר יומיים עוד שליש אוביטרל ובנוסף תמיכה של דופסטון 3 פעמים ביום. מרגישה כבר כמה ימים התכווצויות וכאבים כמו של מחזור רק פחות חזקים שבאים והולכים. מה הסיכוי שזה הריון/לא הריון וזה מבשר על הווסת הקרבה והאם הכאבים הגיוניים לשלב הנוכחי ומה הם אומרים?

15/01/2024 | 14:15 | מאת: שרון

יש לציין שמהסקרנות עשיתי בדיקה ביתית היום בצהריים שיצאה חיובית והפס השני יצא חלש. האם יש מצב שזה נקלט או שזה מהזריקות? הגיוני שנשארו שאריות שמשפיעות לפי הזמנים שכתבתי?

15/01/2024 | 16:45 | מאת: שרון

יש לציין שגם ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית והפס השני יצא חלש. האם זה בגלל הזריקות שציינתי או שאין קשר ויתכן שזה באמת חיובי?

מוקדם מדי לקבוע האם את בהריון. הבדיקה "החיובית" נובעת קרוב לוודאי מזריקת האוביטרל שקיבלת כתמיכה.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות