הריון רב עוברי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

24/03/2010 | 07:12 | מאת: חנה

בהליך פנדקאות בחו"ל נודע לנו שנקלטו 4 עוברים. עוד 4 שבועות יעשו בדיקה שוב ואם כולם ישרדו יעשו דילול. מה הסיכונים של הריון כזה? האם יש סיכוי שחלק יפלו טבעי? מה הסיכונים בדילול?

01/04/2010 | 19:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

01/04/2010 | 20:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

חנה שלומות, אכן כן יש סיכונים בדילול אך במידה והוא מתבצע ע"י איש אולטראסאונד מנוסה באחד המרכזים הגדולים הסכנה יחסית נמוכה יותר. דילול ספונטני מאוד, ייתכן וחייבים לעקוב אחר השקית כל שבועיים כדי להגיע לידי אבחנה זו. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות