נטילת אסטרופם לדחיית המחזור

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

31/07/2023 | 15:38 | מאת: חנה

בת 22 נוטלת גלולות סרזט ובקושי מקבלת מחזור. בעוד כמה ימים טסה לחופשה של שבועיים והתחיל לי דימום קל וישר הבנתי שמתחיל מחזור. ביקשתי מהרופא נשים שלי כדורים לדחיית המחזור וקיבלתי אסטרופם אמר לי ליטול כדור 1 בכל יום יחד עם הגלולות עד סוף הטיול (כדי שאקבל אתה מחזור אחכ) יש לי כמה שאלות, אם קיבלתי כבר מחזור אז נטילת האסטרופם תעצור אותו? ואם היא כן תעצור אותו, תוך כמה זמן ממתי שמפסיקים עם האסטרופם מקבלים חזרה את המחזור? תודה מראש

אנחנו בפורום של "טיפולי פוריות". ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות