תחילת תהליך טיפול הפריה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/02/2021 | 12:31 | מאת: נונה

שלום, בת 37.5. התחלתי תהליך של טיפולי הפריה, כאשר לפני 8 ימים קיבלתי 4 זריקות של מונופור, 300 יחידות כל זריקה. אך עצרתי את התהליך (לאחר החלטה אישית). אחרי 5 ימים מיום תחילת נטילת התרופה עשיתי אולטרסאונד והורפא ראה שתיים (לא הבנתי שתיים של מה). ואז יום אחרי החזרתי לו תשובה שאני לא רוצה להמשיך בתהליך. ואז אמר שלא צריך לעשות כלופ ולחכות שהמחזור יגיע לבד . לפני יומיים עשיתי בדיקת הורמונים והייתה חריגה בערך האסטרדיול (1817 במקום 1309). הרופא אומר לי שזה בעקבות התרופה. בשלושה ימים אחרונים אני מרגישה "חום" באזור למטה, הפרשות, עם קצת אי נוחות או משהו זז כזה בבטן תחתונה. אציין שהמחזור הקודם היה ב 15.02. יש לי מחזור סדיר בדרך כלל. השאלה שלי האם באמת אין צורך לעשות עוד משהו והמחזור יגיע לבד בהמשך ולשכוח ממה שהיה או שצריכה לעשות עוד בדיקות. בתכלס הרצון שלי לסגור את המעגל הזה כמו בצריך ולהיות בטוחה שלא נגרמו נזקים לגוף. תודה

06/03/2021 | 13:40 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כל התופעות נובעות מהםסקת הטיל באמצעיתו. יש לתת למערכת ההורמונלית אפשרות להתאושש

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות