רוצה להחליף לקיחת אסטרופם בבליעה לאסטרופם דרך הנרתיק- מה המינון המקבי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/10/2020 | 20:04 | מאת: ענת

התחלתי היום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום בבליעה אני מרגישה קצת כאבי ראש ועיניים. 1.מה המינון המתאים לזה אם רוצים לקחת דרך הנרתיק? 2.כמה עמוק להחדיר את זה? 3. האם שקול לקחת אסטרופם 1 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הנרתיק במקום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הפה? 4. האם הרירית תגדל באופן זהה בין אם לוקחים בבליעה או דרך הנרתיק? 5. האם אפשר לקחת 2 מ"ג בבליעה בבוקר ו2 מ"ג אסטרופם דרך הנרתיק בערב? 6. אם יש לי כאבי ראש האם כדאי לקחת גם קרטיה/ אספירין במקביל? 7. מדוע נגרמים כאבי הראש והאם זה מסוכן? 8. אם הרירית לא גדלה מספיק , האם מגדילים את המינון? תודה

03/10/2020 | 10:34 | מאת: פרופ' משיח שלמה

תשובה לכל שאלותיך. אסטרופן וגינלי של 1מ״ג 3 פעמים ביום בוודאי שהוא תחליף מצוין לאטרופם בפה. מכניסים את הכדור הקטן בין שתי האצבעות עמוק לתוך הנרתיק

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות