דופסטון למשך 5 ימים, פעמיים ביום לאחר חודשיים מיום ההפלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/04/2020 | 12:48 | מאת: יודעת שיקרה

היי, בת 48 וחצי. ש לי יילדה בת 3 בבית אחרי 25 טיפולי פוריות.9 הפלות. לפני כחודשיים,לאחר 10 חודשים ללא מחזור, עם גלי חום שחלפו כבר, קיבלתי מחזור.ובאופן הזויי לחלוטין , באותו חודש,נכנסתי להריון טבעי ועברתי הפלה טבעית לאחר חודש. הרופא במיון אמר לי שאם לא יגיע מחזור תוך חודשיים עלי לקחת דופסטון במשך 5 ימים. שאלתי:למה לקחת? לא אכפת לי שיגמר לי המחזור.זה גם ככה מדשדש זמן רב. האם הדופסטון אמור להחזיר לי את הוסת?עד כמה זה חשוב? וגם הוא דיבר על לעשות היופסיה במידה ויהיה דימום שהוא לא סדיר. אשמח לתשובה מפורטת.תודה רבה

03/04/2020 | 20:31 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדאי לעשות US לעובי הרירית. אם עבה-כדאי לקחת דופסטון. אין צורך בביוםסיה אם הרירית דקה.

03/04/2020 | 21:22 | מאת: יודעת שיקרה

תודה על תשובתך. אין לי רצון ללכת ולסכן את עצמי עכשיו עם הקורונה בשביל אולסרסאונד. אני יכולה פשוט לוותר ולראות מה יקרה ...אולי עכשיו נכנבתי לגיל הבלות וזהו? לא מעוניינת לקחת דופסטון ולא אולטרסאונד. האם אני מסכנת את עצמי? סרטן? או להרפות ומה שיהיה יהיה? סה"כ אני בנאדם מאוד אחראי ולא הייתי רוצה לסכן עצמי. תודה רבה לך על תשובה עכשווית.

04/04/2020 | 17:04 | מאת: יודעת שיקרה

תודה על תשובתך, אבל אני ממש חוששת להכנס לקופת חולים בגלל הקורונה. יקרה משהו אם הרירית עבה? מה זה אומר?

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות