שלום ותודה על הפורום הנפלא הזה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/06/2018 | 21:33 | מאת: ליאת

היי , כשבתי היתה בת שנה עשו לה צילום חזה 1 , העניין הוא כזה שלא זכור לי אם שמו לה מגן עופרת על הבטן ומאז אני מאוד מוטרדת מההשלכות של זה..במידה ולא שמו לה מגן האם יכול להיות שנגרם לה נזק בלתי הפיך לשחלות כתוצאה מהקרינה ? האם זה משתווה לקרינה שבטיסה ארוכה ? ( הרי בטיסה ארוכה אין מגן עופרת , האם ניתן להשוות בין המקרים ) אודה לתשובה

12/06/2018 | 17:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לליאת שלום רב, אין שום משמעות לצילום רנטגן לילדה בת שנה באספקט של הנזק לשחלות. השחלות בגיל זה עדיין לא פעילות ולצילום רנטגן לא יכולה להיות שום השפעה שלילית עליהן. אנא היי רגועה באופן מוחלט. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות