שינוע עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/06/2018 | 16:18 | מאת: סיגל

שלום פרופ', לאחר מספר טיפולים בתרומת ביצית שלא צלחו, החלטתי להחליף רופא מטפל וגם בית חולים. נשארו לי עוברים קפואים. הרופא הסביר לי כי כיוון שהעוברים הינם רכושי, עלי לשנע אותם בעצמי. הוא גם הסביר לי שהדבר אינו כרוך בסיבוך כלשהו. הוא הסביר לי כי מכניסים את העוברים למיכל מיוחד עם חנקן והם נשמרים באותם התנאים עד העברתם למעבדה בבית החולים בו אבצע את ההחזרה. למרות ההסברים אני מוטרדת. האם הטלטלה ברכב, החום ברכב ושאר התנאים שאינם כמו במעבדה לא יפגעו בהם? לציין כי המרחק בין שני בתי החולים הינו כחצי שעה פחות או יותר. תודה רבה מראש

09/06/2018 | 18:04 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לסיגל שלום רב, הפרטים שמסר לך הרופא המטפל הם מדוייקים ואין שום סכנה בהעברה של עוברים, במיכל המותאם לכך, בין בתי החולים ברחבי הארץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות