טיסה לחול בהריון האם מותר

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/04/2018 | 17:38 | מאת: יעל

אני בת 45 בשבוע 8 להריון מתרומת ביצית. מקבלת תמיכה של קרינון פעמיים ביום. יש דופק עוברי והכל בינתיים תקין.במסגרת העבודה אני צריכה לטוס לחול לעיתים . האם מותר לטוס לחול בתקופה הזאת ? ואם לא מתי זה אפשרי ? והאם מותרות טיסות ארוכות של כ 8 עד 10 שעות ?

04/04/2018 | 15:22 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, במידה וההריון תקין אין שום הגבלה לטיסות לחו"ל, גם בטיסות ארוכות, עד שבוע 32 להריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות