בחילות וצרבות בהריון

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/03/2018 | 21:26 | מאת: נונה

אני סובלת מבחילות וצרבות נמצאת בשבוע 7 עם עובר אחד ביצעתי אולטרא סאונד ראשון שהראה שישי דופק והכל תקין 1-מה נהוג לקחת נגד בחילות ? ונגד צרבות ? 2- מתי צפויה הקלה בתופעות הללו?

04/04/2018 | 15:26 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנונה שלום רב, בשבועות אלה נהוג לתת להקלת הבחילות והצרבות כדורי דילקטין או כדורי פרמין. בכל מקרה אנא תפני לגינקולוג המטפל כדי לקבל את המרשמים המתאימים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות