הקשר בין הוסת לפוריות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/03/2018 | 22:05 | מאת: שירי

אני בת 44.5, כשיש מקרים שיש לי וסת יחסית ממושכת (שבוע) ודימום חזק. האם זה מעיד במשהו על הפריון שלי והיכולת להכנס להריון?

11/03/2018 | 21:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשירי שלום רב, אין שום קשר בין עוצמת הדימום בזמן הוסת לפוריותה של האישה. לדעתי בגלל גילך את חייבת להבדק ע"י רופא נשים, לעבור אולטרסאונד גינקולוגי ובדיקות דם שונות כדי לנסות לאבחן את הסיבה לדימום החזק בזמן הוסת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות