שאלה בנוגע לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

14/12/2017 | 20:12 | מאת: גלית

שלום , אני מיועדת לתרומת ביצית . עשיתי בדיקת דם אחרי טיפול של אטורגסטן 5 ימים עשיתי הפסקה התחיל לי דימום ממש חלש והערכים שקיבלתי היו : TSH-1.21 LH-1.6 FSH-6.7 E-2-493 פרוגרסטרון-38.3 הרופא שלי אמר שלפי הנתונים נראה כי המחזור יגיע תוך שבוע עד 10 ימים . את הבדיקה עשיתי ביום שני והיום יום חמישי נראה שהתחיל לי דימום . השאלה האם לפי הערכים זה לא מוקדם מידי ???? בווסת האחרונה היה לי ערך של e-1151 ואז תרומת הביצית נדחתה . יש אפשרות שגם החודש ערך זה יהיה גבוה לפי הנתונים האחרונים ? תודה .

20/12/2017 | 16:54 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגלית שלום רב, לצערי זה בלתי אפשרי לדעת איך יראו ערכי האסטרוגן בעוד מספר ימים. חזרי בבקשה על הפרופיל ההורמונלי בעוד יומיים ואז אפשר יהיה להחליט לגבי הטיפול. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות