איחור במחזור לאחר נטילת פרוגינובה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

31/10/2017 | 22:56 | מאת: יעל

שלום על פי הנחיית הרופאה, נטלתי כדור פרוגינובה אחד ליום, מהיום הרביעי למחזור עד היום היום העשירי כולל. אני תמיד מקבלת מחזור ביום ה25 או מקסימום ביום ה27 בבוקר ולא יאוחר מזה. כעת אני ביום ה29 ולא קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי. האם הבדיקה חסרת משמעות או שמא האיחור נובע בגלל גלולות אלו שנטלתי? (פעם ראשונה אני נוטלת גלולות כלשיהן, למעט אופטלגין ביום הראשון של המחזור)

07/11/2017 | 21:34 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, אין ספק שהאיחור במחזור נובע מהגלולות שנטלת ולא מהריון. במידה והמחזור לא יופיע תוך שבוע אנא בצעי בדיקת בטא להריון בדם ובמידה והיא שלילית תפני לרופא המטפל כדי לקבל כדורים לזירוז המחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות