האם יש הריון לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

25/09/2017 | 04:02 | מאת: אילנית

היי אני 12 יום אחרי החזרת 2 עוברים ביום ה 11 ראיתי דימום שבא ונעלם והופיע שוב דם בצורה עדינה עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי האם זה בטוח שאני לא בהריון ????

04/10/2017 | 17:37 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאילנית שלום רב, הדימום המתואר יכול להתאים למצב של תחילת מחזור אך לפרקים גם מצב של השרשה מאוחרת. לפני קביעה סופית להצלחה או אי הצלחה של הטיפול יש לבצע בדיקת דם לבטא. פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות