התחלת תהליך טיפול פוריות

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

03/08/2017 | 20:39 | מאת: NOT_FOUND

בס"ד שלום רב בת 38.5, בעברי טיפולי פוריות רבים . אם לשני בנים ב"ה. מלפני 4 שנים מנופאוזה. התלבטנו רבות והחלטנו לפחות להירשם לתרומת ביצית, לבנתיים נעשו בדיקות והכל ב"ה בסדר. כעת הגיע הרגע המיוחל..וחזרו אלינו מביה"ח שנמצאה תורמת יהודיה. שתי שאלות לי בבקשה: א '- האם עליי לחשוש מנטילת הורמונים (פרוגילוטון, אסטרופם ואנדומטרין) בהתחשב במצבי (4 שנים ללא וסת)? ב'- מה אוכל לעשות כשמלווים אותי חששות כבדים לגבי ההיקשרות לילד/ה שאינם שלי ביולוגית? האם נתקלתם במסגרת תפקידכם בחששות דומים?אודה על עצותיך

06/08/2017 | 18:59 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, ראי תשובתי בפוסט הבא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות