תרומת ביצית בארץ מיהודיה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

05/06/2017 | 22:54 | מאת: אתי

שלום דוקטור. לאחר הפריות כושלות לילד שני וביוצים מוקדמים עם הורמונים לפני השאיבה - בת 39 אני מעוניינת לברר על תרומת ביציות מהארץ. איזה בית חולים מתעסק בזה וכמה זה עולה? האם כל הפרוצדורה ארוכה מדי???

05/06/2017 | 22:56 | מאת: אתי

מוסיפה שיש לבעלי בעית זרע וצריך מיון. היום אנחנו מטופלים באסותא ראשון האם יש להם תרומת ביציות?

05/06/2017 | 22:58 | מאת: אתי

מוסיפה שאנחנו מטופלים באסותא ראשון ושואלת האם הם מתעסקים בתרומת ביציות? ויש לציין שאנחנו כל הפריה עושים מיון עקב בעיית זרע

06/06/2017 | 21:36 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאתי שלום רב, כיום קיימים 3 מרכזים בארץ אשר עוסקים בתרומת ביצית מיהודיות תושבות מדינת ישראל: בי"ח הלל יפה בחדרה, בי"ח תל השומר ובי"ח אסף הרופא. לצערי התורים ארוכים ומשך זמן ההמתנה הוא כשנתיים. לגבי התמחור אנא התקשרי ישירות לבי"ח אלו ותקבלי את כל האינפורמציה הדרושה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

08/07/2017 | 17:23 | מאת: צ

הי גם אני ביררתי באותו נושא. מבי"ח הלל יפה אמרו לי שההמתנה היא בן שנה לשנה וחצי והתשלום הוא 10,090 ש"ח זול בהשוואה לתרומות ביצות מחו"ל. הבעיה היא ההמתנה. לא ביררתי עדיין באסף הרופא ובתל השומר.

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות