פריון ותרומת ביצית בגיל46

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

04/04/2017 | 22:57 | מאת: גילי

בת 46 פלוס הריון הריון טבעי בגיל 40 לאחר מכן ניסויונות הפריה כושלים ההתי רוצה שלבני יהיה אח או אחות אך בעלי טוען שאני צריכה להגיד תודה על האחד ושמבחינה הלכתית אסור כמו כן זה במלא לטענתו לא ילד משותף של שנינו כי הביצית אינה שלי מה עושים ? ומה ההליך לתרומת ביצית

12/04/2017 | 17:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לגילי שלום רב, שאלתך מאוד מורכבת והתשובה תלויה בהרבה ניואנסים אישיים. המלצתי החמה שנפגש במרפאתי ונדון בכל האספקטים, כולל האספקט ההלכתי. אנא הסבירי לבעלך שאין שום מניעה מבחינה הלכתית לעבור טיפול בתרומת ביצית. טל' במרפאה 09-9581829, מזכירה כל יום מ-16:00). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות