כשלון שני בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/03/2017 | 12:03 | מאת: שירית

שלום פרופ', אני בת 46 + 3 ילדים (הריונות ספונטניים ותקינים). כרגע בתהליך תרומת ביצית, לאחר כשלון שני. בהיסטרוסקופיה אבחנתית נמצא נישה גדולה ורחבה (עקב ניתוח קיסרי קודם). האם זה מה שמונע את ההשתרשות? האם יש סיכוי או שאני מנסה לשווא? נתקלת בנשים עם ממצא זה שכן הצליחו להרות וללדת בIVF? תודה רבה להתייחסותך

24/03/2017 | 19:46 | מאת: שירית

יש לציין שהרירית 9 ושאר בדיקות הדם תקינות.

28/03/2017 | 19:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשירית שלום רב, נישה ברחם בעקבות צלקת של ניתוח קיסרי איננה מונעת השרשה והתפתחות תקינה של הריון. כמובן שהלידה חייבת להיות בניתוח קיסרי בשבועות מוקדמים יחסית (36-37). לפי מיטב הספרות הנישה איננה מהווה סיבה לאי פריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות