זרוז לידה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

10/06/2010 | 18:51 | מאת: זז

אני בשבוע ה-41. ביצעתי היום מוניטור והכל היה תקין..למעט עליה של דופק לשתי שניות לסביבות 200 והתייצבות. הרופא המליץ, כי בגלל השבוע המתקדם שאקח זריקת זרוז..ולטענתו עדיף לקחת את הזריקה בשבוע זה ולא בשבוע 42 בו יש יותר סיכון. אני שמעתי מכל משפחתי ונשים אחרות חוות דעת הפוכה..בה בשבוע 42 לוקחים זרוז ולא צריך לקחת סתם זריקה אם אין מצוקה לאם או לעובר. אשמח לדעה בנושא...ובהקדםםםםם!!!

18/10/2010 | 15:01 | מאת: שני

אפשר לנסות זירוז לידה טבעי. יש מומחייות לנושא כמו אביטל גרינפלד. היא עושה את זה בלי התערבות. שווה לנסות. מקסימום תהני.

27/02/2012 | 08:48 | מאת: שרון הרוש - דולה

אפשר לנסות לזרז לידה בצורה טבעית, הזירוז יעזור, רק במקרה ותנאי "הקרקע", מוכנים ללידה כבר. או, אפשר באמצעות שיאצו, רפלקסולוגיה ועוד שיטות ברפואה משלימה,אישור רופא. לפעמים העבודה היא נפשית, אפילו. תמיד אפשר לנסות סקס.... וכך גם מזרזים וגם נהנים :-) לשרותך תמיד שרון הרוש - דולה 050-9913996

מנהל פורום לידה טבעית