המון תודות לחדר לידה בני ציון

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

25/09/2009 | 18:10 | מאת: נופר הג'ינג'ית

רינה שלום , בשנת 1994-1996 הייתי בת השירות הלאומי מעמותת שלומית .הראשונה שעבדה איתכם הצוות המופלא בחדר מיון יולדות ברוטשילד דאז.אני חייבת לומר לכן תודה והמון תודות על היחס החם של המחלקה והצוות . מעוניינת להיות איתך בקשר (או לפחות שיחת טלפון (בתקווה שעדיין זוכרת אותי ....)

19/10/2009 | 14:18 | מאת: רינה שחר

נופר שלום איך אפשר לשכוח אותך מהאת עושה בימים אלה כולנו בסדר חלק שאת מכירה פרשו לגימלאות ויש חדשות כמובן יש הרבה שינויים תתקשרי אלינו ובואי לבקר אם את יכולה שמחתי לשמוע ממך.

מנהל פורום לידה טבעית