בתי חולים

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

27/05/2009 | 12:42 | מאת: חוה

אני בשבוע 31 ומחפשת בית חולים עם חדרי לידה ללידה טבעית ואם מיילדות שעובדות ברוח הלידה הטבעית. רציתי מאוד בהדסה הר הצופים, הבנתי שבבית חולים לניאדו יש אופציה כזו. אני גרה בראש העין תודה

27/05/2009 | 14:05 | מאת: נעה

היי חוה אני ילדתי לפני חודש בתל השומר בלידה טבעית בחדר לידה רגיל. בעקרון את יכולה ללדת לידה טבעית בכל חדר לידה רגיל, שהרי ההחלטה אייך ללדת היא בידייך. בתל השומר יש מרכז נפרד ללידה טבעית הכרוך בתשלום. השרות כולל מיילדת צמודה ושימוש בחדר מיוחד. גם בליס, לניאדו ואסף הרופא יש חדרי לידה מתאימים יותר ללידה טבעית על בסיס מקום פנוי ללא עלות נוספת. בהצלחה

02/06/2009 | 00:33 | מאת: מיכל לוי

אם את רוצה לידה טבעית בחדר טבעי, הר הצופים לא המקום הכי אידאלי. בקרוב ייפתח מרכז הלידה הטבעית בהדסה עין כרם. אם את מאיזור ירושלים, זה יכול להיות אופציה יותר טובה בשבילך.

09/06/2009 | 00:21 | מאת: רות עוז שלם

מאוד ממליצה על לניאדו

מנהל פורום לידה טבעית