תפרים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

06/01/2015 | 22:32 | מאת: מיכל

יש לי חשד ששני תפרים נפתחו. האם יש מה לעשות בעניין? האם תופרים שוב או שמחכים שיתאחה לבד? ומה עושים עם הכאבים והתחושה שהאזור כולו רגיש ונפוח ועם השריפה הבלתי נסבלת כל פעם מחדש בעת הטלת שתן.

מיכל שלום צר לי על התגובה המאוחרת. מקווה שהבעיה כבר לא רלוונטית. בכל מקרה, אם יש חשש לפתיחת תפרים רצוי להבדק כדי לבחון את הצורך בהתערבות. ברוב המקרים אין צורך בהתערבות אלא אם האיזור הפתוח גדול. לגבי הכאב ואי הנוחות, הטיפול המומלץ הוא שטיפות,שטיפות ושטיפות עם מים זורמים נעימים וסבון נוזלי. ניתן למרוח משחה מאלחשת כדי להקל על הכאב. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית