לידת ואקום

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

23/04/2014 | 19:36 | מאת: תמר

שלום, אני עשרה חודשים אחרי לידת ואקום. היו לי המון תפרים וקרע אחד מאוד גדול בתעלת הלידה שלדברי הרופאה תפרו אותו חזק מאוד. בתקופות המחזור ובכל מגע מיני יש לי כאבים מאוד חזקים באיזור. יש ימים שכואב לי לשבת, במיוחד על משטחים קשים וכשאני עומדת או הולכת יש לי מעין לחץ במקום. הרופאת נשים שלי אמרה שאין מה לעשות עם זה. בגלל שהכאב מונע ממני לתפקד, רציתי לדעת אם יש בכל זאת טיפול שאפשר לנסות או מומחה שידע לטפל בבעיה?

לאור הנתונים שמסרת אני ממליצה לך ללכת לבדיקה אצל גניקולוג שמומחה בתחום רצפת האגן. יש כאלה גם דרך קופות החולים. כשאת מגיעה אליו חשוב שתביאי את מכתב שחרור לאחר לידה, שם מצויין בדיוק סוג ודרגת הקרע שהיה. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית