פטריה בנרתיק לפני לידה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

07/01/2014 | 14:10 | מאת: נעה

שלום יש לי פטריה שלא מגרדת ולא מפריעה אלא רק גורמת להפרשות לבנות מרובות. אני צריכה ללדת בקרוב ורציתי לדעת האם כדאי לטפל בפטריה לפני הלידה, כלומר האם זה לא טוב לתינוק או יכול לגרום לכאב או קרעים בזמן הלידה. אני מעדיפה לא לטפל אם זה לא עקרוני ללידה אלא לחכות לתום ההריון. תודה

נועה שלום על פי הספרות אין המלצה גורפת ומחייבת למתן טיפול במקרים של פטרייה ללא סימפטומים, כמו במקרה שלך. ההפרשה לא אמורה להפריע בתהליך הלידה, לכן את יכולה לא לקבל טיפול. בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית