שאריות של שליה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

15/12/2013 | 21:47 | מאת: רינה

ברצוני לדעת מה הסיכון אם אחרי הלידה נשאר שאריות של שליה זה התגלה כחודש לאחר הלידה,הבת שלי סבלה מכאבי בטן בבדיקה אצל גניקולוג זה התגלה האם צוציאים את זה בשאיבה או ניתוח

רינה שלום במקרה שרופא בקהילה חושד שנשארה שארית שילייה, יש להגיע עם ההפנייה למיון נשים בבית חולים לבדיקת מומחה באמצעים סונוגרפיים מתקדמים, שיאשר זאת או ישלול. זה יכול להיות גם קרישים בלבד ולא בהכרח חלקי שיליה. במידה ואכן יש שארית שיליה יש טיפול שמרני ללא ניתוח וטיפול כירורגי, בהתאם לממצא.מקווה שהיא כבר ניגשה לבדיקה בבית חולים. בהצלחה שוש

מנהל פורום לידה טבעית