דולות מתנדבות ללוות יולדות

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

09/06/2009 | 00:13 | מאת: רות עוז שלם

שלום רב וברכות לרינה על הפורום החדש, נשים שסיימו זה עתה קורס דולות מעוניינות להתנדב וללוות יולדות במסגרת הסטאז'. אם את בהריון ומעוניינת בליווי ותמיכה של דולה במהלך הלידה צרי עימי קשר בבקשה. בשמחה ובהצלחה רות עוז שלם מנהלת מרכז הפעילויות להריון ולידה בגבעת שמואל. אתר: גוף שלם - www.gufshalem.com

09/06/2009 | 09:20 | מאת: רינה שחר

תודה על ההצעה שלך אך לא.

09/06/2009 | 09:34 | מאת: רות עוז שלם

שלום רינה, כיצד אוכל לכתוב לך אישית? אשמח לדבר איתך, בדוקטורס בפורום אחר קיבלו את ההצעה בברכה, אשמח לדעת מדוע אצלך לא, אני יכלוה להבין את ההסתייגות בגלל סיפורים כאלה ואחרים, עם זאת חשוב לי שתדעי שמדובר בנשים איכותיות מכל הארץ שמבינות את משמעותה של הדולה, לא מפריעות לעבודת המיילדת או מתערבות, אלא פשוט נמצאות שם בשביל היולדת, כידוע לך, אין כמו תמיכת אישה ברגעים האלה. בברכה רות עוז שלם

18/11/2009 | 14:27 | מאת: אירית מחלב

רות, אני גאה בך על היוזמה ומצטרפת אליך בשמחה! אין ספק שחווית לידה טובה מעצימה את היולדת וההורות נראית לגמרי אחרת. בל נשכח שגם בלידה אפידוראלית עדיף ללוות את היולדת ולעקוב אחר ההתפתחוית על מנת לחוות תוצאות חיוביות ... אירית 0545370494

24/05/2010 | 23:06 | מאת: סיגלית

מנהל פורום לידה טבעית