לידה טבעית - הריון ראשון - מה צריך לעשות ... ?

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

02/03/2022 | 17:56 | מאת: אירית

שלום לך שוש ..ותודה... אני כרגע בשבוע 23 , ברוך השם .. הריון ראשון ו .. עדיין לא בקיאה כלל בדברים כמו : תרגילים שמתאימים לשבוע זה , ופעילויות שאני צריכה להתחיל לעשות ללידה טבעית .. האם אני אהיה חייבת דולה ? עד כמה הדולה תעזור למישהי כמוני ללא ניסיון - ללדת בלידה טבעית ?....

שלום לך מציעה לך לעשות קורס הכנה ללידה ומזמינה אותך לקורס מקוון שלנו שיתקיים היום משעה 19:00-22:00 . צריכה להרשם דרך האתר של בני ציון כדי לקבל קישור לקורס. זה ללא עלות. כמו כן ממליצה ללמוד טכניקת נשימות ולבחור מלווה שיכול לתמוך בך באופן חיובי במהלך הלידה, אחרי שתעשי את ההכנות תבחני אם זה נחוץ לך לקחת דולה. זה מאד אישי. אנחנו נותנים תמיכה וליווי לאורך כל תהליך הלידה. שיהיה בהצלחה שוש

מנהל פורום לידה טבעית