מה צריך לעשות כדי להיות מילדת

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

08/06/2009 | 10:44 | מאת: ניקול

שלום שמי ניקול ואני בת 19 והחלום שלי הוא להיות מיילדת כבר מגיל 10 אני כול הזמן מתעניינת בלידות ובנשים בהריון הייתי רוצה לדעת מה התהליך שאני צריכה לעבור כדי להיות מיילדת אני יודעת שאני צריכה ללמוד בבית ספר למיילדות ורק אחרי זה לעשות קורס בכדי להיות מיילדת אנא צרי איתי קשר אני רוצה לדעת עוד פרטים כי אני רוצה להגשים את החלום שלי

09/06/2009 | 09:15 | מאת: רינה שחר

ניקול שלום מיילדות מקצוע עם הרבה סיפוק והנאה,כדי להיות מיילדת את צריכה קודם ללמוד להיות אחות עם תואר אקדמי אח"כ לעבוד שנה כאחות מהמניין ולאחר מכן ללמוד מיילדות בקורס יעודי לכך.בהצלחה

מנהל פורום לידה טבעית