אחרי לידה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

01/02/2012 | 05:32 | מאת: ליאת

שלום.. אני בת 22 וחצי אחרי לידה ראשונה. הלידה היתה ארוכה וקשה, במשך כשלוש שעות לחצתי ולחצתי והיא פשוט נתקעה. המיילדת אמרה שהיא ממש קרובה לפתח והיא רואה את הראש ובסופו של דבר ילדתי בוואקום (שגם הוואקום הצליח רק בפעם השניה...) לפי מה שהבנתי היא פשוט נתקעה שם ולא הצליחה לצאת למרות שאני לחצתי מצויין. היא נולדה במשקל של 3.700. למה היא נתקעה? יכול להיות שאצלי הפתח צר? אז בלידות הבאות גם יכאב לי ככה? הבנתי שהגוף חוזר לעצמו אחרי שישה שבועות אז גם אם הפתח התרחב תהיה שוב בעיה בלידה הבאה לא כן? תודה רבה רבה!

09/02/2012 | 11:52 | מאת: רינה שחר

ליאת שלום לצערי מסיבות אוביקטיביות לא חזרתי אליך מיד אז מזל טוב ללידה,לפי התאור שלך אני מנסה לחשוב מה קרה אז זו לידה ראשונה הילדה כצט גדולה,השרירים עדיין חזקים אז מה שאת תארת קורה,ואין לזה שוםהשלכה על הלידה הבאה לידה חוזרת בד"כ יותר קלה אני מקווה שזה מה שיקרה בלידה הבאה.

מנהל פורום לידה טבעית