שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

10/12/2011 | 23:49 | מאת: לאה

לפי תאריך הווסת שלי אני בשבוע ה-33. בבדיקת אולטרא סאונד נאמר לי ע"י הרופא שגודל העובר מתאים לשבוע 25, ולכן הוא משנה את הנתונים שלי במחשב קופת החולים לפי שבוע זה. יש לציין שכל הנתונים על העובר הינם תקינים. שאלתי: האם לפי דעת הרופא אכן תאריך הלידה המשוער שלי הינו במרץ (כדברי הרופא) ולא בינואר לפי חשבון תאריך הווסת? לאיזה תאריך אני צריכה להתכונן? (אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה) בבקשה עיזרו לי כי אני אובדת עצות!!!

30/01/2012 | 11:21 | מאת: רינה שחר

לצערי לא ראיתי את שאלתך בזמן מסיבות אוביקטיביות אני מקווה שהבעיה באה על פתרונה.

מנהל פורום לידה טבעית