ההבדל בין רופא מיילד לבין אחות מיילדת

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

27/11/2011 | 13:08 | מאת: שלי

שלום רב! רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל- הן בלימודים והן בעבודה המעשית- בין רופא מיילד לבין אחות מיילדת. תודה

01/12/2011 | 13:01 | מאת: רינה שחר

מיילדת הינה אחות מוסמכת שעברה התמחות מיוחדת ובעלת סמכויות להחלטות וטיפולים ליולדות במהלך לידה בסיכון נמוך היא בודקת, מייעצת, תומכת ,מיילדת את היולדת ומטפלת בילוד לאחר הלידה.אם חל שינוי שדורש התערבות רפואית היא מזמנת את הרופא ליעוץ ואו החלטה טיפולית חדשה הרופא המיילד אחראי על הנעשה בטיפול ביולדות וכן על היולדות בסיכון גבוה,לידות מכשרניות ניתוחים קסריים ותפירות עפ"י הצורך אחרי לידה.

07/09/2019 | 13:16 | מאת: חן

למה בחרת לכתוב את הרופא בזכר והמיילדת בנקבה?

01/07/2020 | 15:24 | מאת: חן

Did you just assumed her gender?

מנהל פורום לידה טבעית