חום לסרוגין

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

23/07/2009 | 22:23 | מאת: לי

ד"ר שלום רב אני בת 24 לאחר לידה ראשונה סובלת מאנמיה חריפה לאחר לידה התחלתי להרגיש מין חולשה כמו התקררות חום גבוה שהגיע עד 39.3 כאבי פרקים ועצמות לא מוסברים ואחרי שעתיים כאילו לא היה ולא נברא הלכתי לרופאה הכל היה תקין למעט אנמיה , צילום חזה תקין, אולטרסאונד לב ובטן תקין, בקיצור היא לא מצאה כלום ופשוט אמרה לי תעקבי אחרי החום החום מגיע לי בערך כל 4 ימים-5 ימים והוא משתק לשעתיים עד לחמש שעות ונעלם. אשמח אם תציע לי איזשהן בדיקות שכדאי לעשות או שהתסמינים מוכרים לך רק תוביל אותי למה אני מיואשת...

02/08/2009 | 10:01 | מאת:

שלום רב ברצוני להדגיש שאינני רופא. בחברת Medical Opinion אנו מפנים לחוות דעת רפואיות בכתב ממיטב המומחים. לצורך כך יש צורך בסיכום רפואי או לבוא לביקור אצלנו על מנת להכין סיכום רפואי. לאחר מכן ובעזרת מחשב אנו מפנים את השאלה למומחה המתאים על סמך מספר פרמטרים. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר heb.m-opinion.com ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.