בהמשך לתשובתך לגבי מחלת העור ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

15/05/2009 | 18:49 | מאת: אילנית

קיבלתיבהתחלה זריקת סטרואידים להרגעת העור והגירודים ולחר מכן משחת רוקוטאןשלא עזרה. מה שקורה זה שאף פורום או רופא עור לא מתמצא במחלה הזאת ובגלל זה אף אחד לא יודע איזה טיפול טוב ומה עוזר. אודה לך עם פורום הרופאים יוכל לעזור לי או לתת לי כיוון להעלמת הפצעים הלא מגלידים ברגליים. תודה מראש על כוונתכם ועזרתכם וב"ה תוכלי לעזור לילפתור את הבעיה המטרידה הזאת

18/05/2009 | 13:25 | מאת:

שלום שוב על מנת לספק חוות דעת רפואית יש צורך בסיכום רפואי כולל היסטוריה רפואית. במידה ויש לך סיכום רפואי כזה ניתן להפנות למומחה על מנת שייתיחס למקרה ולאופן הטיפול. במידה ואין לך סיכום שכזה אשמח להפנות אותך לרופא עור על מנת שיסכם את המקרה. חומר נוסף תוכלי להעלות אל http://www.m-opinion.com/p-215/?currency= ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.