חוות דעת

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

16/07/2009 | 11:50 | מאת: איילת

שלום רב, אבקש לקבל חוות דעת נוסף לתשובות של בדיקה לילדה בת שנתיים ו- 5 חודשים. הילדה עברה צילום אף עקב נחירות מרובות.להלן התוצאות תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות תעלת האוויר. אדנואידים מוגדלים. תודה רבה רבה רבה איילת

21/07/2009 | 11:35 | מאת:

על מנת לספק חוות דעת ישנו צורך בסיכום רפואי מקיף, כולל כל תוצאות הבדיקות. אם אין לך נוכל להפנות לרופא מתאים ניתן לשלוח חומר דרך האתר heb.m-opinion.com או באימייל או ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.