ייעוץ דחוף פיברו+ דלקת פרקים כרונית

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

08/07/2009 | 12:01 | מאת: m

רו בשילוב דלקת פרקים בשילוב cpkזקוקה לתגובה מיידית בבקשה. בת 60 עם איבחון של פיברומיאלגיה ++ldg גבוההrheumatid arthritis +cpk אלרגית מבחינת תרופות לסולפה,פנקוויניל,כל האנטיביוטיקות,ואימורן. הרופאה המליצה עלאלטרולט +חומצה פולית + methotrexate 7.5 m הלחץ הי שזו תרופה כימוטראפית והיא טוענת שביגלל שאילו מחלות כרוניות אצטרך לקחת כל החיים. האם אין אלטרנטיבה אחרת? האם יש משהו אלטרנטיבי

08/07/2009 | 16:40 | מאת:

שלום אנא שלחי סיכום רפואי מרופא. לפרטים נוספים אנא מלאי את הפרטים ואנו נחזור בהקדם ב http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/SecondOpinion