בדיקות דם

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

17/06/2009 | 15:11 | מאת: שלי

אני כבר תקופה ארוכה מרגישה חולשה ועייפות, אני בת 23 ללא כל היסטוריה רפואית חריגה. האם ניתן לראות בבדיקות הדם המצורפות מה הבעיה? K/ul 11.4 WBC M/ul 4.90 RBC g/dl 13.9 HB % 41.1 HCT fL 83.9 MCV pg 28.4 MCH g/dl 33.8 MCHC % 13.3 RDW K/ul 365 PLT fL 9.9 MPV 0.3 MACRO% 1.0 MICRO % 1.3 HYPO % % 67.2 NEUT% % 24 LYM% % 4.5 MONO% % 2.5 EOS % % 0.3 BASO % % 1.5 LUC% K/ul 7.6 NEUT.abs K/ul 2.7 LYMP.abs K/ul 0.52 MONO.abs K/ul 0.3 EOS.abs K/ul 0.0 BASO abs K/ul 0.17 LUC abs mIU/L 3.60 TSH pmol/L 424 VITAMIN B12 mg/dl 61 GLUCOSE mg/dl 18 UREA mg/dl 0.62 CREATININE mg/dl 5.0 URIC ACID mEq/L 140.8 SODIUM .mEq/L 3.6 POTASSIUM mg/dl 9.78 CALCIUM mg/dl 3.71 PHOSPHORUS g/dl 7.6 PROTEIN-TOTAL g/dl 4.42 ALBUMIN g/dl 3.1 GLOBULIN U/L 89 ALK. PHOSPHATASE U/L 19 GOT (AST) U/L 26 GPT (ALT) U/L 412 LDH U/L 73 CK- CREATINE KINASE mg/dl 1.19 BILIRUBIN-TOTAL mg/dl 0.20 BILIRUBIN-DIRECT mg/dl 0.99 BILIRUBIN INDIRECT ng/ml 15.2 FERRITIN mcg/dL 56 IRON mg/dl 2.04 MAGNESIUM mg/dl 195 TRIGLYCERIDES mg/dl 142 CHOLESTEROL mg/dl 34 CHOLESTEROL- HDL mg/dl 69.2 CHOLESTEROL-LDL calc mg/dl 108 NON-HDL_CHOLESTEROL

21/06/2009 | 12:07 | מאת:

על מנת שנוכל להתייחס למקרה שלך ישנו צורך בחוות דעת ראשונה. האפ פנית לרופא בעיניין? ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.