דימומים וציסטות

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

07/06/2009 | 08:55 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 38 נשואה +3 ילדים IVF אני מקבלת את המחזור באופן סדיר כל 21-24 ימים למשך 3 ימים את המחזור האחרון קיבלתי ב21.5 מאז ועד היום אני מדממת יש ימים דימום כבד ויש ימים דימום קל כאבים חזקים בגב תחתון ורגליים שמתחזקים בעיקר בשכיבה על הגב ישיבה או הליכה בפניה לגינקולוג בוצע אולטראסאונד אלה הממצאים:רחם בגודל ומרקם תקין רירית דקה, מימין ממצא ציסטי 38/29 עם מחיצה משמאל ציסטה בגודל 21/20 נשלחתי למיון שם נאמר שכיוון שאין כאבים בבטן לא ניתן לנתח המליצו על המשך טיפול בקו"פח קביעת תור להיסטרסקופיה וללפרסקופיה במסגרת הקופה לטיפול בדימום קיבלתי HEXAKAPRON כמה שאלות ברשותכם אני מטופלת בכדורים נגד דכאון IXEL האם ניתן לקחת את הכדורים יחד? האם היה נכון לשחרר אותי הבייתה התורים בקופה ארוכים ? הם נורא המליצו לגלולות למניעת הריון אבל לא מקובלת עליהם דעתם של הפסיכיאטר והפסיכולוגית שלא מתאים לי גלולות בגלל מצבי הנפשי מה עליי לעשות?

09/06/2009 | 19:13 | מאת:

האם יש לך סיכומים רפואיים מעודכנים? תוכלי להכניס את הסיכומים בלינק הבא http://www.m-opinion.com/contact_second_opinion_heb/ או לשלוח באימייל [email protected]