מיקרופירין+דפלפט

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

19/05/2009 | 09:48 | מאת: ענת

שלום, אימי חולת אלצהיימר מזה 7 שנים וסכרת, נוטלת מיקרופירין כל יום, לפני כשבוע לאחר שנפלה גילו כי היה זה התקף אפילפסיה ורשמו לה את הכדור דפלפט (800 מ"ג ליום), על עלון הדפלפט רשום כי אין לקחת את הכדור עם תרופות התואמות אספירין (כגון מיקרופירין). אנו עובדי עצות הרופאים לא נתנו לנו תשובה חד משמעית האם להפסיק את נטילת מיקרופירין. אודה על תשובה מהירה .

20/05/2009 | 17:44 | מאת:

על מנת לקבל חוות דעת נוספת ומקיפה אנא שילחי את כל החומרים הרפואיים הרלבנטיים. תוכלי לשלוח באימייל אל מדיקל אופיניון או ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.