מבקשת את עזרתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/01/2012 | 20:59 | מאת: מיכל

שלום לך , שמי מיכל ועברתי ניתוח הגדלת חזה לפני שנתיים וחצי אצל ד"ר אלדד מור, בעקבות הפרסומים אודות שתליPIP גם אני פניתי לכירוג לבדיקה וגם פניתי למנתח וקיבלתי תעודת אחריות עם מדבקה המתארת את סוג השתל (metor מקבוצת AMI) אתמול קבלתי דואר רגיל לא רשום) יש לציין במעטפה עם כתוביות "דאר אישי-סודי רפואי " ובו מתארים מצב לפיו אני רשומה ברשימת מושתלות סילקון מהסוג הנ"ל כפי שפירסם משרד הבריאות והעביר לקופת החולים, האם זה הגיוני ???? האם למיטב ידיעתך משרד הבריאות פנה לקופות החולים ומסר רשימה שכזאת, האם יש מקום לדאגה מצד אחד יש ביידי מכתב טמוע מאין זה ומצד אחר תעודת אחריות המעידה שהכל בסדר, מקווה לתשובתך בהקדם שכן אין לי למי לפנות בשלב הזה תודה ושבת שלום

לדעתי, יש לסמוך על התעודה שברשותך, ניתן לוודא שוב אצל המנתח. לא הייתי סומך על הרשימות של משרד הבריאות שאינני יודע את מקורן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית