לאחר הסרת שיער

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/01/2012 | 20:02 | מאת: יצחק

עשיתי לייזר לפני חודשיים בפנים ונהיה לי שלפוחיות ולקח זמן עד שעבר לי הנפיחות והאודם בפנים. עבר חודשיים והכל עבר אבל יש לי כמה נקודות חומות בפנים כמו כוויות.וכתמי פיגמנטציה. מה עלי למרוח על מנת להעלים אותם לפחות את הנקודות החומות ? והאם קיים חשש לכויות שלא יעברו? תודה רבה פרופסור

יש סכוי רב שהכתמים החומים יעברו מאליהם אם תקפידי על מריחת מסנני קרינה בדרגת הגנה של 50, מדי יום, ובחשיפה לשמש מדי מספר שעות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית