נגישות
נגישות

הסרת צלקת באף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

31/08/2011 | 03:26 | מאת: גל

שלום בגיל 16-17 הלכתי לרופא הומאופתי כדי שיסיר לי נקודות חן "ללא צלקות" לאחר כמה פעמים שנמרח על הנקודות חן המשחה , חלקן הוסרו וחלקן לא. אך בפגישה האחרונה הרופא נתן לי את המשחה , ומרחתי אותה לבד, מסתבר שמרחתי יתר על המידה בפגע פיגמנטציה שחשבתי שהוא נקודת חן,ממש בקצה האף , איפה שהסחוס, בקצה צד ימין, כיום לאחר 6 שנים , אני בן 24.5 , נשאר לי ממש חור, בעבר זה היה חור ממש עמוק, היום זה חור פחות עמוק של 4 מילימטר (הקוסמטיקאית אומרת שזה רק נראה חור , אבל זה בעצם צלקת ). האם ניתן להעלים את הצלקת הזאת על ידי ניתוח להעלמת צלקות , או פילינג עמוק, או ע"י ניתוח לתיקון אף עקום החור הזה ממש משרה כאילו יש לי אף עקום ? יש לציין שכיום אני לוקח רואקוטן פעם שנייה בחיים שלי. מסיים שש חודש של הנטילה-20 מ"ג פעמיים ביום ,בעוד 20 יום

לקריאה נוספת והעמקה

להעלים צלקות הינהה לרב משימה בלתי אפשרית. אולי ניתן לשפר את השקע באמתצעות מילוי, אך, לא ניתן לתת ייעוץ מתאים מבלי לראות את הצלקת עצמה.

31/08/2011 | 16:53 | מאת: גל

ניסיתי פעם לעשות מילוי, הרופא הכירוגי דימה לי איך האיזור יהיה לאחר מילוי הצלקת, לכן הוא הזריק לי לצלקת מים ולאחר שעה זה נעלם. הוא אמר לי שחסרון היחיד במילוי הצלקת שזה לא נשמר לאורך זמן , לאחר 3-5 שנים המצב חוזר לקדמותו. מה גם שבמקומות שהרופא החדיר לי את המחט נשאר לי חטטים שלא נרפאו. האם אין פתרון תמידי למצב שלי? שהייתי לדוגמה אצל ד"ר נחליאלי טל הוא אמר שהוא לא רוצה להתעסק בזה , בגלל שזה לא כזה נורא, אבל לי זה מאוד מפריע. מהו טווח השנים שניתן לשפר את מראה הצלקת מהרגע שהיא נוצרה ? מכיוון שבמקרה שלי עבר כבר לפחות 7 שנים... תודה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית