כוויה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

12/07/2016 | 15:33 | מאת: רות

שלום רב בתי בת 4 קיבלה כוויה דרגה1-2 באמה לפני כשלושה חודשים ממחליק שיער בחום 270. אני מזהה שהכוויה הותירה שינוי בצבע העור-צבע יותר כהה משאר צבע העור הרגיל וגם כן במקום שבו הוסרה בטעות בזמן שהיא משחקת השכבה החומה אחרי יומיים מהכוויה נשאר בצבע לבן בהיר. ונראה כאילו שיש כתם בשני גוונים וזה ממש לא יפה. למרות זה אני מזהה שעדיין יש שערות שצומחות במקום הכתם כמו בשאר האמה. ונראה לי מאוד שטחי אבל לא יפה מבחינה אסתטית ואני המון מודאגת שזה ישאר כך. אני רוצה. את הכוונתך לגבי אפשרות הטיפול בזה, האם זה ייעלם עם הזמן או אני צריכה משהו משחה או טיפול אחר. כמו כן אשמח אם תוכל לתת לי מספר טלפון שאני אוכל לצור קשר ואגיע אליך לבדיקה עם בת שלי.

צר לי על האחור בתשובה, בכל מקרה, עליה להשתמש קפדנית במסנני קרינה בדרגת הגנה של 50 בכל מצב בו האזור נחשף לשמש. כמובן שאת יכולה להגיע למרפאה לכירורגיה פלסטית ברמב"ם באחד מימי א', או ה' בשעות הבוקר, עם התחייבות מהקופה, ונשמח לייעץ, אישית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית