כוויה תינוקת בת שנה ורבע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

11/07/2016 | 07:13 | מאת: אפרת

שלום רב לפני 5 ימים בתי בת השנה ורבע נכוותה מכוס מים רותחים(עברו 15 דקות מאז שיצאו מהקומקום). הכוויה בנסטר ובחזה. הרופא נתן לנו סילברול למרוח ולחבוש. מישהי המליצה לי על בנאדם ( לא רופא) שמטפל במשחות וקרמים מיוחדים והוא עושה נפלאות. כל השאלה האם לסמוך על הטיפול שלו?? האם לשלב טיפול שלו עם הסילברול??? בנוסף, כמה זמן צריך להמנע מחשיפה לשמש????? האם משלב מסוים ניתן למרוח קרם הגנה ? או שגם קרם הגנה אינו עוזר?? האם מכוויה כזו תשאר צלקת??? תודה רבה מראש!!!

13/07/2016 | 15:53 | מאת: dini

לפני כ-3 שנים נכדי נכווה בחזה ובידיים כתוצאה מסיר רותח , לאחר אשפוז ברמב"ם לקחנו אותו אני ובעלי לטיפול אצל בחור נחמד תלמיד של הגב' גרין מירושלים(שגם המליצה עליו בטלפון) . הבחור הנחמד קיבל בסבר פנים יפות ומכל הלב , תוך ימים ספורים הפצעים נסגרו וכמעט שלא נשארו סימנים. אני מבינה את הפחד מהטיפולים "המוזרים" אבל זה עובד וכבר שלחתי עוד אנשים. הטלפון שלו - רוזנברג כוויות - 054-4459755

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית