טיפול במלזמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

13/10/2015 | 19:56 | מאת: פיגמנטטיבית

שלום, אני בת 28 ולפני כשנתיים וחצי נטלתי גלולת הריון שגרמה לפגמנטציה כהה באיזור השפם, האף והלחיים. הפסקתי את השימוש בגלולה ופניתי לרופא עור שנתן לי את נוסחת גליקמן, לא היה שיפור במצב גם קוסמטיקית לא עזרה לי עם מוצרים מבהירים צפיתי במספר ראיונות ביו-טיוב שבהם מכונים שונים סיפרו על מכשיר לייזר שיעיל לטיפול בפיגמנטציה מסוג מלזמה. האם יש כמה סוגים של מכשירי לייזר? מה ההבדל ביניהם? מה הסיכונים בטיפול מסוג כזה? האם הטיפול עלול לגרום למצב ההופכי שבו הכתמים הם לבנים ואינם ניתנים לריפוי? תודה רבה

13/10/2015 | 20:06 | מאת: פיגמנטטיבית

רק אוסיף שמאז המקרה ועוד לפניי אני מאוד נזהרת מהשמש, חובשת כובע ומשתמשת בקרם הגנה . וכמי כן לפני כחודש וחצי אובחנתי עם תת פעילות חמורה של בלוטת התריס ומאז מטופלת באלטרוקסין ועוד לא מאוזנת לחלוטין, האם להורמונים של בלוטת התריס ויתרת המוח יכולה להיות השפעה על הפיגמנטציה? האם המצב שלי משפיע על ההתאמה לסוג כזה של טיפול? אחד הסימפטומים של תת הפעילות אצלי הוא רגישות של העור

שלום רב! לא איש בשורה אני, אני סבור שאם יש משהו שעשוי לעזור הינו התרכובת שהזכרת, או הדומות לה. נסיוני האישי בלייזר ובהבזקי עור לטפול במלזמה מאכזב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית