כוויה בשפתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

01/10/2015 | 15:35 | מאת: מעיין

שלום נכוויתי בשפתיים כאשר טעמתי רוטב מאוד. בתחילה לא הרגשתי את הכוויה, רק אחרי כמה ימים השפתיים התחילו להתייבש ולהיסדק. מאז עבר שבו וחצי שבהם אני סובלת מיובש והתקלפויות אך אין צלקת. אני שמה כרגע שפתון של דר עור, אבל מאוד סובלת מהיובש. יש עוד משהו שאפשר לעשות? תוך כמה זמן זה אמור לעבור?

קראתי בעיון את שאלתך. אני מתקשה לקשור בין הארוע שמתואר לביןהיובש בשפה. נראה שהיובש קשור בגורם חיצוני אחר, וטפול בשפתון עשיר בשומן עשוי לעזור לעת הזו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית