כויות דרגה 2 ירך ימני

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

09/08/2015 | 22:22 | מאת: גלית

לפני כשבועיים נשפכן עלי מים רותחים על כל הירך הימנית ,קיבלתי טרולאמין ואנטיביוטיקה לבליעה לשבוע ,מאז העור התקלף ונעשה ורוד חזק במשטחים רחבים על הירך ,שאלותיי : 1.האם יש להמשיך למרוח טרולאמין ? או שעכשיו זה שלב שצריך לטפל במשחה נגד צלקות (ראיתי קלוקט שמפורסמת באינטרנט אבל לא מכירה ) 2.עד כה מרחתי וכיסיתי עם גזה רטובה מתחת למכנס במהלך כל שעות העבודה האם עדיין אני אמורה להמשיך או שעדיף לא לכסות עם גזה מתחת למכנס אודה לתשובתך ,אני די מוטרדת מכמות העור הורוד שמלווה בגרד

שלום רב! עפ"י הרשום, ובמגבלה שאינני רואה אישית, הרי שנראה שהכוייה נרפאה ועל כן, אין צורך בהמשך טפול ייעודי לכוייה. מעתה יש לדאוג ללחות של האזור, למנוע חיכוך בביגוד גס, ובעקר, להשתמש במסנני קרינה בדרגת הגנה של 50 בכל חשיפה לשמש בשנה הקרובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית