טיפול ע"י חוטים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

17/07/2015 | 10:39 | מאת: אלונית

האם הטיפול הנ"ל מוכר וידוע והאפ נמצבר נסיון רב ממנו ניתן ללמוד כי הטיפול אינו מסוכן ויעיל לפתרון בעיות. כמו כן האם מתאים לסנטר שצבר שומנים

הטפול ע"י חוטים מוכר זמן רב. יש מחלוקת ניכרת לגבי מידת השפעתם של החוטים. ניתן לומר בבטחון שאין הם מיועדים להפחתת כמות השומנים שתחת הסנטר, אין הם מועילים למקרים בהם יש נפילה של עור הפנים. המטופלים שעברו את הטפול מגדירים אותו מ: שיפר את מירקם הפנים ועד ל-ללא שינוי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית