טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

14/06/2015 | 11:52 | מאת: דני

שלום פרופ אני בן 25 סובל מהזעת יתר יתרה בפנים , האם אפשר ומומלץ להשתמש בבוטוקס למקומות אלו כמו בפנים ? והאם במרפאה שלך מבצעים זאת ? האם בוטוקס מזיק ל פנים ? תודה

שלום רב! אין לי נסיון בהזרקת בוטוקס לפנים בשל הזעת יתר. אינטואיטיבית, עלי להזהיר שעלולות להיות לכך השלכות בעייתיות, שכן, פגיעה בשרירי פנים חיוניים עלולה לגרום לעיוותים, נזילת רוק מן הפה, שינויים במימיקה. העקרון של הזרקת בוטוקס לפני שהינו שהוא נעשה כך שלא ייפגעות שרירים חיוניים, ולכן המקום המועדף לטפול הינו השליש העליון של הפנים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית