בוטוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

28/12/2014 | 20:05 | מאת: דבי

שלום אני בת 53 התחלתי בהזרקות בוטקס לפני שנתיים . שבהתחלה רק בין הגבות לאחר ששיכנעו אותי להזריק במצח ובצידי העניים החלתי גם שם , יש לציין שלא היו לי קמטים באיזור המצח ממש לא רק עם הייתי מעלה בתנועה מעלה ממש עדינים. היום אני מרגישה כשמתחיל הבוטוקס לסיים את פעולתו אחרי 5 חודשים, אני מרגישה שנוצרו לי יותר קמטים במיוחד מעל הגבה . אני רוצה לדעת עם הבוטוקס עושה פעולה הפוכה ומייצר קימטוטים? שכן אני מרגישה את זה תודה רבה

שלום רב! הבוטוקס איננו מייצר קמטים, הוא יכול למנוע אותם בעת שהוא פועל, ברגע שהשפעתו פגה, בדר"כ תוך 3 חודשים מההזרקה, תנועת השרירים חוזרת, ואיתם הקמטים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית